Vraag jij je soms ook af hoe het komt dat sommige vriendinnen áltijd mooi op foto’s staan? Je hoeft niet beroemd of een model te zijn om er goed uit te zien op foto’s, met deze simpele tips sta jij altijd mooi op foto’s!

 

KIJK IETS BOVEN DE LENS

Deze truc gebruiken bijna al professionele fotografen. Als je boven de lens kijkt lijkt het wel alsof juist meer in de camera kijkt dan als je daadwerkelijk in de camera kijkt. Als je je ogen open wilt houden is dit ook een goede tip.

 

DRAAI JE HOOFD NAAR RECHTS

Onderzoek heeft uitgewezen dat ons gezicht meer emotie toont aan de linker kant.  Draai je hoofd een tikje naar rechts als je gefotografeerd wordt om er goed op te staan. Deze truc zorgt er namelijk voor dat je er natuurlijker en gelukkiger uitziet.

 

STA METJE ARM IN JE ZIJ

Als je met je armen over elkaar staat lijk je vaak boos en ongelukkig. Een arm in je zij oogt veel natuurlijker en dit zorgt voor een prachtige foto. Houdt je armen niet super strak in je zij, maar neem een nonchalante houding aan.

 

DRAAI JE LICHAAM

Als je recht voor de camera staat oog je vaak wat dikker. Om dit te voorkomen draai je je lichaam een beetje naar de zijkant, op deze manier lijk je slanker en langer. Voor een perfect resultaat buig je je knie een beetje.

 

MAKE-UP

Kies voor nude make-up. Als je te felle make-up op hebt lijk je vaak té opgemaakt en eindig je als een clown in het fotoalbum. Naturelle make-up is altijd de beste optie als je foto’s maakt.

 

LIPSTICK

Voor de ladies die nooit lipstick of gloss ophebben: doe een kleurtje op als je op de foto gaat! De camera kan namelijk je lippen een beetje wegvagen met als gevolg dat je “liploos” lijkt op de foto. Een kleurtje op je lippen voorkomt dit probleem en zorgt voor een prachtige lach.

 

REALEX EN LACH

Als je op de foto gaat is het belangrijk dat je er zo natuurlijk mogelijk op staat. Denk aan alle mooie dingen in het leven en probeer te relaxen. Als je normaal ook met je tanden bloot lacht, doe dit dan ook op de foto. Houdt je lach niet in want dit zorgt voor een ingehouden effect.