• Hart van Nederland - RTV utrecht - Leusder courant

  9 juli 2011 Nieuwe diersoort geboren, naast de muilezel, de laberadoedel, een schert, zezel, lijger en de scheit, is er een nieuwe diersoort geboren... de Fazip! Een kruising tussen de Sablpoot kip en een fazant.


 • AD Amersfoort

  19 februari 2013 Een pracht pak sneeuw, een fantastisch bruidspaar en een mooie lokatie! Complimenten voor de bruid, niet klagen en blijven lachen, blauw van de kou. Daarnaast de bruidegom op zijn gladde leren zolen, dit gaf hilarische momenten.


 • Leusder krant

  16 juni 2013 Bijna 7 mille voor KiKa! In samenwerking met Tim Titsing van Fotostudio Andersbelicht te Amersfoort hebben wij heel veel mooie blije kindertjes vast mogen leggen op de gevoelige plaat. Op 30 Augustus zal er nog een evenement 'run for Kika' in Ede plaatsvinden... Hierbij roep ik iedereen op om te komen kijken en tevens een kleine bijdrage aan Kika te leveren, de zieke kindertjes hebben de hulp zó hard nodig! Wij hopen u te zien!


  http://www.leusderkrant.nl/plaatsnamen/leusden/bijna_7_mille_voor_kikaleusden__theo_meijer_twijfelde_geen_seconde_om_team_jeremy_te_helpen_meer_ge_2122910.html
 • Algemeen Dagblad

  11 december 2013 PurSang fotografie mocht de bijzondere datum 11-12-13 om 14:15 uur vastleggen voor het bruidspaar Snoek- Hoogland.